У частині Бєлгородської області РФ заборонили рух транспорту

У Шебекінському окрузі Бєлгородської області Росії ввели заборону на пересування транспорту з метою “забезпечення безпеки”, повідомляє Українська правда.

Про це заявила влада регіону.

“Для забезпечення безпеки дорожнього руху в прикордонних районах Бєлгородської області вводиться тимчасове припинення руху транспортних засобів на ділянках автомобільних доріг: Бєлгород − Шебекіно − Волоконівка (від Розумного до Вознесенівки), Шебекіно − Короча (від Вознесенівки до Дмитрівки), Шебекіно − Неклюдове − Олексіївка (від Шебекіно до Чураєва), Маслова Пристань − Батрацька Дача (від Маслової Пристані до Поляни)”, — йдеться в повідомленні.

Також на цих ділянках заборонена стоянка автотранспорту.

Обмеження діятимуть місяць − до 30 червня.

Повідомляють, що автобуси маршрутів, які раніше проходили через Шебекіно, прямуватимуть в об’їзд через Новий Оскол і Волоконівку.

Журнал “Холод” підкреслив, що тимчасову заборону на пересування влада пояснила “забезпеченням безпеки”.

Гладков увечері 2 червня повідомив про нібито нові обстріли прикордонних районів. Зокрема, написав, що в Корочанському районі спрацювала ППО − нібито осколки снаряда пошкодили покрівлю приватного житлового будинку в селі Меліхове. А в селі Муром Шебекинського округу нібито від прямого попадання снаряда загорівся приватний житловий будинок.

Share

Рекомендуємо почитати:

Залишити відповідь